Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ
 
 
 
ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ
Τα κοτόπουλα | Ταβέρνα Λιναριά - Αρχαία Ολυμπία

Στην ταβέρνα μας "Τα κοτόπουλα" στα Λιναριά της Αρχαίας Ολυμπίας, οι παραδοσιακές γεύσεις συνδυάζονται αρμονικά, μαγειρεμένες με αγάπη και φροντίδα ώστε να σας προσφέρουν ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων που θα συναρπάσει κάθε επισκέπτη της ταβέρνας μας.

Στο μενού μας θα βρείτε το ξακουστό παραδοσιακό κοτόπουλο στην μπουγάνα ή αλλιώς κοτόπουλο στο φούρνο, το οποίο ψήνεται στον ξυλόφουρνο δημιουργώντας ένα φαγητό που δύσκολα φεύγει από την μνήμη των καλοφαγάδων.

 
 
 
 

Άλλες ιδιαίτερες γεύσεις που θα βρείτε σε εμάς είναι ο καταπληκτικός κόκορας μακαρονάδα με το χοντρο μακαρόνι (συνταγή της γιαγιάς), το κοτόπουλο κομμένο παϊδάκι στα κάρβουνα με σάλτσα λαδολέμονο, κοτόπουλο τηγανητό στο λάδι καθώς και όλα τα ψητά της ώρας και αρκετές ποικιλίες ορεκτικών που μπορούν να δημιουργήσουν ένα υπέροχο και χορταστικό δείπνο.

Για την δημιουργία των πιάτων μας χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα από τον τόπο μας. Οι μερίδες μας είναι χορταστικές, η καθαριότητα είναι άψογη και οι τιμές μας φιλικές γιατί ως στόχο έχουμε την πλήρη ικανοποίηση κάθε επισκέπτη μας.

Δοκιμάστε παραδοσιακό κοτόπουλο μπουγάνα ή κάποια από τις άλλες σπιτικές συνταγές με κοτόπουλο και θα καταλάβετε γιατί γενιές και γενιές καλοφαγάδων έχουν κάνει στέκι τους την αυλή με την πέργκολα και τη ρουστίκ σάλα με το τζάκι της ταβέρνας "Τα κοτόπουλα" κάθε φορά που θέλουν να απολαύσουν το αγαπημένο τους πουλερικό μαγειρεμένο με τόσους διαφορετικούς τρόπους.
 
 
 
 
 
 
Όλα αυτά τα χρόνια, στόχος μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση και το καλό φαγητό. Είτε είστε ντόπιος, είτε τουρίστας θα φροντίσουμε για την άψογη εξυπηρέτησή σας και θα σας προσφέρουμε το καλύτερο και γευστικότερο φαγητό.

Επισκεφτείτε την ταβέρνα μας!


Αν περάσετε λοιπόν από τα Λιναριά της Αρχαίας Ολυμπίας, σας περιμένουμε στην ταβέρνα μας για να σας προσφέρουμε το αγαπημένο σας πουλερικό μαγειρεμένο με τόσους διαφορετικούς τρόπους που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν.